Hur skrubbar man sig egentligen?

Är du osäker på hur man använder Silkyluxe så ska du inte vara orolig. I detta inlägg kommer vi att ta dig igenom stegen för att använda skrubbhandsken på rätt sätt.

Silkyluxe skrubbhandske är extremt lätt att använda. Du behöver bara ta en dusch, blöta ned handsken och sedan skrubba kroppen. Massera handsken mot huden i lodräta rörelser. Den kan användas på de flesta delar av kroppen, undvik ansiktet intima delar och slemhinnor. Välj själv att skrubba med den takt som passar dig bäst.

  • Använd inte skrubbhandsken på torr hud, det kan orsaka irritation och skada huden. Se till att den är ordentligt fuktad innan du börjar använda den.
  • Använd inte skrubbhandsken för ofta. Det rekommenderas att använda den en eller två gånger i veckan för att undvika överexfoliering av huden.
  • Undvik att använda skrubbhandsken på skadad eller irriterad hud. Vänta tills huden har läkt innan du börjar använda den igen.

Med dessa enkla steg och tips, är du på rätt väg mot en mjukare och lenare hud på nolltid. Testa Silkyluxe skrubbhandsken själv och upplev skillnaden - redan efter första användningen!

Back to blog