Återbetalningspolicy

RETURER

----

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras. Observera att om ditt hemland inte är USA, kan frakten av dina varor ta längre tid än förväntat.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på  

info@silkyluxe.se

Skader och problem

Inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad, eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.
Vissa typer av varor kan inte returneras, som ömtåliga varor (som mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personliga vårdprodukter (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer för farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.

Byte
< br />Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

Europeiska unionen 3 dagars kylning off period
Oavsett ovanstående, om varor skickas till Europeiska unionen, har du rätt att avbryta eller returnera din beställning inom 3 dagar av vilken anledning som helst och utan motivering. Som ovan måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur för att meddela dig om återbetalningen var godkänd eller inte. Om den godkänns, återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.

Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på  info@silkyluxe.se.