Har du provat vår kroppsolja?

Att ta hand om sin kropp och sin hud är viktigt för att må bra både fysiskt och mentalt - och att använda rätt kroppsolja är nämligen A och O i din hudvård!

Silkyluxe's unika kroppsolja är framtagen för att ge huden en mjuk, smidig och återfuktad känsla. Den innehåller en blandning av jojoba, arganolja och rosenolja. Dessa naturliga ingredienser är kända för sina återfuktande och närande egenskaper, och är perfekta för att ge huden den där extra boosten av fukt och näring.

Jojobaolja är känd för sin förmåga att återfukta huden på djupet. Den är rik på vitamin E och essentiella fettsyror som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och föroreningar. Arganolja är också en kraftfull antioxidant som hjälper till att reparera och återställa hudens naturliga barriär. Den är rik på vitamin E och omega-fettsyror, vilket gör den perfekt för att ge huden den näring den behöver för att vara mjuk och smidig.

Rosenolja är en annan ingrediens som är känd för sina hudvårdande egenskaper. Den är rik på antioxidanter och har en lugnande effekt på huden. Rosenolja hjälper också till att reducera inflammation och rodnad, vilket gör den till en utmärkt ingrediens för personer med känslig hud

Tillsammans bildar dessa tre ingredienser en kraftfull kombination som ger huden en mjuk, smidig och återfuktad känsla. Silkyluxe kroppsolja är också lätt att applicera och absorberas snabbt av huden, vilket gör den perfekt för både barn och vuxna!

Tillbaka till blogg