Lansering av Silkyluxe kroppsolja

Hej och välkomna till vår webbsida!

Idag vill vi lyfta vår nylanserade produkt som kan göra underverk för din hud.

Det är nämligen Silkyluxe unika kroppsolja, som består av en kombination av fyra olika oljor: Jojoba, rosenolja, druvkärneolja och olivolja.

Fördelarna med Jojoba och druvkärneoljan är många! Jojobaolja är en självklar ingrediens i stora delar av Syd och Nordamerikansk hudvård. Oljan är känd för sin antiinflammatoriska förmåga och förmågan för kollagenbildning. Dessutom har jojoba en återfuktande effekt, men har trots det ännu inte fått genomslag i Sverige! Olivoljan är rik på fettsyror och kan hjälpa till att återfukta och mjukgöra huden.

Tillsammans skapar dessa fyra oljor en mix som är rik på näringsämnen och som kan hjälpa till att ge din hud en frisk och ungdomlig lyster. Oljan absorberas lätt av huden och lämnar den mjuk och återfuktad, utan att kännas fet eller tung.

Vi rekommenderar att du applicerar oljan efter duschen eller badet, när huden fortfarande är fuktig. På så sätt kan den absorberas bättre och ge maximal effekt. Den är också perfekt för massage med sin lätta doft av jojoba och den lättflytande konsistensen.

Använd den som en del av din dagliga hudvårdsrutin eller när du behöver lite extra avkoppling och lugnande.

Vi hoppas att ni älskar denna kroppsolja lika mycket som vi gör! Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar.

Tack för att du besöker Silkyluxe!

 

Back to blog