Ett meddelande från oss

 Kära Silkyluxe-familj,

 Vi hoppas att du mår bra och tycker om dina Silkyluxe-produkter lika mycket som vi har njutit av att skapa dem åt dig. Vi vill ta tillfället i akt att rikta ett hjärtligt tack till er alla för ert stöd, förtroende och engagemang för vårt varumärke. Du är hjärtat och själen i allt vi gör.

 Vi har arbetat hårt för att säkerställa att varje produkt som bär Silkyluxe-namnet är en sann upplevelse av ren lyx och kvalitet.

 Vi är så glada över att avslöja något speciellt vi har jobbat hårt med - vårt nya ansiktsserum och duschgel. Serumet innehåller fermenterat roselleextrakt som förhindrar nedbrytning av elastin för fylligare, mjukare och mer strålande hud. Dessutom innehåller serumet hjärtbladsextrakt: En gammal österländsk ört som lugnar huden och stärker dess skyddande barriär. Du kommer att älska det lika mycket som vi gör.

 Vi kommer alltid att sträva efter att överträffa dina förväntningar och erbjuda dig det allra bästa. Vi tror på att skapa en gemenskap av skönhet och välbefinnande och vi vill att du ska vara en del av det.
 Din rekommendation är den största komplimang vi kan få, och den hjälper oss att växa och nå ännu fler människor som delar vår passion för kvalitet och skönhet.

 Ni är inte bara våra kunder; du är vår familj. Tillsammans kommer vi att fortsätta sträva efter att vara de allra bästa och omdefiniera skönhet och egenvård. Slutligen, vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att hjälpa dig ännu bättre. De nya produkterna kommer att lanseras inom kort!

 Med kärlek och tacksamhet,
 Sara
 Silkeslen lyx