OM OSS

Där hudvård möter briljans

Välkommen till SilkyLuxe, din fristad för den perfekta hem-spa-upplevelsen. Initierade av läkare i Sverige, våra transformativa produkter omdefinierar din duschrutin.

Upplev blandningen av vetenskap och lyx eftersom SilkyLuxe ger naturliga element till dina dagliga duschar. Lyft din hudvårdsresa med oss, där varje produkt speglar vårt engagemang för din huds hälsa och lyster.

vår berättelse

Ursprunget till vår unika resa

"Initierad av två läkare i slutet av 2021. Drivna av strävan efter en överlägsen spaupplevelse i hemmet, förnyade de den perfekta skurhandsken".

I slutet av 2021 gick vi ut för att shoppa duschprodukter och märkte att de alla såldes av olika märken med olika syften. Vi kunde inte hitta något märke som enbart fokuserade på att skapa den perfekta duschupplevelsen som matchade våra förväntningar.

Ett av huvudsyften med att duscha är att uppnå hygien. Vår första produkt, den populära skurhandsken, tog marknaden med storm. Tusentals människor visade intresse under de första månaderna. Detta markerade början på vår resa. Sedan dess har Silkyluxe över 10 000 nöjda kunder över hela Europa.

Vi har sedan dess släppt flera viktiga verktyg för att optimera din duschupplevelse. För oss handlar duschning inte bara om upplevelsen i duschen. Vi tror att duschen börjar innan du har kommit in i den. Miljön du befinner dig i, hur du känner dig, hur ditt badrum luktar – allt borde vara en del av din duschrutin.

Följ med oss ​​på denna transformativa resa när Silkyluxe omdefinierar skönhet genom noggrant utvalda, naturliga produkter för din perfekta duschupplevelse.

Vårt uppdrag

Den perfekta duschupplevelsen

 • Höj spaupplevelsen i hemmet


På Silkyluxe är vårt primära uppdrag att revolutionera spaupplevelsen i hemmet. Vi är dedikerade till att tillverka produkter som går utöver rengöring, vilket förbättrar varje aspekt av din duschrutin.

Från vår populära skurhandske till en rad noggrant utvalda, naturliga verktyg, vi strävar efter att förvandla ditt hem till en fristad för avkoppling och egenvård.

 • Omdefinierar skönhet genom duschperfektion

Vi tror att resan till strålande hud och ett föryngrat sinne börjar i badrummet.

Följ med oss ​​när vi omformar skönhetsstandarder, en dusch i taget, och skapar en bestående inverkan på ditt välbefinnande genom strävan efter duschperfektio.

Våra kärnvärden

 • Kontinuerlig förbättring

  Vi är engagerade i evig förbättring och avancemang inom dusch- och hem-spa-innovation.

 • Enkelhet

  Vårt engagemang för att släppa lös självförtroende och självkärlek genom enkla, men ändå transformativa metoder är oöverträffad!

 • Kundcentrerad

  SilkyLuxes hängivenhet till produkter och upplevelser som passar varje kund.