Hur skrubbar du dig egentligen?

Om du är osäker på hur du använder Silkyluxe, oroa dig inte. I det här inlägget kommer vi att ta dig igenom stegen för att korrekt använda skrubbhandsken.

Silkyluxe skrubbhandske är extremt lätt att använda. Du behöver bara ta en dusch, blöta handsken och sedan skrubba kroppen. Massera handsken mot huden i vertikala rörelser. Den kan användas på de flesta delar av kroppen, undvik de intima delarna av ansiktet och slemhinnor. Välj själv att skrubba i den takt som passar dig bäst.

  • Använd inte skrubbhandsken på torr hud, det kan orsaka irritation och skada huden. Se till att den är ordentligt fuktad innan du börjar använda den.
  • Använd inte skrubbhandsken för ofta. Det rekommenderas att använda det en eller två gånger i veckan för att undvika överexfoliering av huden.
  • Undvik att använda skrubbhandsken på skadad eller irriterad hud. Vänta tills huden har läkt innan du börjar använda den igen.

Med dessa enkla steg och tips är du på väg mot en mjukare, slätare hud på nolltid. Prova Silkyluxe skrubbhandske själv och upplev skillnaden - redan efter första användningen!